zeilboot huren Friesland

zeilboot-huren-friesland

EEN ZEILBOOT HUREN IN FRIESLAND

Friesland is een mooi vakantiegebied. Zeker de vele wateren die Friesland te bieden heeft zijn al de moeite waard om eens een bezoekje aan deze provincie te brengen.

FRIESLAND ALS ZEILLOCATIE

Er wordt steeds meer gekozen voor een watersportvakantie en vooral Friesland is enorm in trek voor een watervakantie. Op het water heb je een enorm gevoel van vrijheid en je bent een met de natuur om je heen. Heerlijk genieten van de blauwe lucht en de ondergaande zon, er op uit met familie, vrienden of collega’s; dus noem maar op alles is mogelijk. Veel mensen zouden graag eens willen zeilen en dit lijkt vaak ingewikkeld maar dat hoeft het niet te zijn. Je hoeft niet eens te kunnen varen om te gaan zeilen. Als je in Friesland van het water wilt genieten dan kun je natuurlijk ook een zeilboot huren in Friesland.

HET HUURAANBOD VAN ZEILBOTEN IN FRIESLAND

In Friesland is het aanbod betreffende het huren van een zeilboot zo enorm groot, dat je vaak ogen te kort komt. Wil je een zeilboot huren in Friesland ga dan op zoek naar een verhuur bedrijf dicht in de buurt van waar je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Zo hoef je niet lang te rijden voor je op de plaats van bestemming bent. Weet je zelf niet wat je wilt huren, geef dan je informatie door aan het verhuurbedrijf en zij zorgen ervoor dat je een geschikte boot krijgt toegewezen. Als je zelf dus niet kunt zeilen, dan hoeft dit geen probleem te vormen. Er wordt dan gezorgd voor een instructeur die het zeilen op zich neemt, zodat iedereen lekker van de omgeving kan genieten. Er bestaat normaliter ook de mogelijkheid om direct bij de instructeur een cursus zeilen te volgen. Zo kom je meteen meer te weten over de zeilsport en de werking van een zeilboot.

BEDRIJVEN VOOR DE VERHUUR VAN BOTEN IN FRIESLAND

Een aantal verhuurbedrijven in Friesland zijn:
• Sailingpoint, gelegen aan het Sneekermeer.
• Jachtwerf Heeg, gelegen aan het Heegermeer.
• Wellekom Watersport, gelegen aan de Friese meren.